Over ons

KJ Outdoor is al bijna 20 jaar een begrip voor kwaliteits tuinmeubelen in Oost-Nederland. Met onze showroom van bijna 1000m2 heeft u een ruime keuze in diverse tuinmeubelen, zoals dining sets, loungesets, tuinstoelen, parasols en paviljoens. Onze tuinmeubelen zijn gemaakt van diverse materialen zoals kunststof vlechtwerk, aluminium of teakhout.

Omdat wij officiƫle dealerschappen hebben en een eigen tuinmeubellijn zelf importeren, kunnen wij u altijd de voordeligste prijs aanbieden. Ons motto luidt daarom ook als volgt: Niet de grootste, maar wel de voordeligste met ouderwetse service tot in uw achtertuin.

Met onze eigen thuisbezorgservice bezorgen wij persoonlijk uw tuinmeubelen tot in uw achtertuin of balkon. Na het afleveren van uw tuinmeubelen worden waar nodig de tuinmeubelen gemonteerd en wordt het afval weer meegenomen. Dus voor u geen extra werk, maar gelijk genieten.

Kom langs bij ons in de showroom aan de Oldenzaalsestraat 255 in Enschede of online op kjtuinmeubelen.nl en laat u inspireren en adviseren door onze ervaren medewerkers.